Tunesisch streetfood
Nadia Zerouali

Tunesisch streetfood: kikkererwten soep met oud brood en een eitje

bosbessen kruimelcake
Geneal Harreman

Bosbessencrumble met vanillecrème en verse bramen

Eid-al-fitr gerecht Seffa Medfouna
Nadia Zerouali

Nadia maakt ter ere van Eid al-Fitr een Marokkaans gerecht

geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim
Geneal Harreman

Smeuïge geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim

Fetalabneh
Nadia Zerouali

Feta labneh met couscous en zelfgemaakt pitabroodje

Orzo met portobello uit de oven
Geneal Harreman

Orzo bomvol groenten met een gevulde portobello en bechamelsaus uit de oven

Surinaamse kousenband met tajerblad en roti massala
Geneal Harreman

Surinaamse kousenband met tajerblad en roti massala

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met pompoen en spijs

Snelle panlasagne en een salade van radijs
Sharon de Miranda

Lasagne uit de pan met ricotta en champignon

Fonio met kerrie runderstoof
Sharon de Miranda

Surinaamse kerrie runderstoof met fonio

Aardappelschotel met zalm
Sharon de Miranda

Aardappelovenschotel met spinazie en gerookte zalm

Artisjoksoep met gevulde broodjes
Nadia Zerouali

Romige artisjoksoep en gevulde Marokkaanse broodjes

Sharon maakt een monchoutaart met kersen en kandijkoeken
Sharon de Miranda

Monchoutaart met banaan, kandijkoeken en kersen

Irakese limonade en rijst met tuinbonen
Nadia Zerouali

Irakese gestoomde rijst met flatbread, tuinbonen en limoen limonade

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Eetbare bloemen Rosah
Rosah van Schendelen

Citrus panna cotta met saffraansiroop en eetbare bloemen

Dessert limoncello Rosah
Rosah van Schendelen

Dessert met limoncello

Zelfgemaakte spaghetti met roquefort
Sharon de Miranda

Pasta met roquefort en gegratineerde bloemkool