Moskovische tulband van Cees Holtkamp
Rosah van Schendelen

Luchtige Moskovische tulband met krenten en rozijnen

Soep
Geneal Harreman

Winterse brocollisoep met pit

Pittige Naan
Geneal Harreman

Pittige tempeh met zelfgemaakte naan en een frisse salade

Udonnoodles met saus van gochujang en een omelet met spitskool
Geneal Harreman

Udon noedels met spinazie, gochujang en een groene koolomelet

Bulgursalade met krokante knolselderij
Geneal Harreman

Krokante knolselderij en bulgursalade met sinaasappeldressing

Pappardelle met Parmezaanse kaas en pastinaak
Rosah van Schendelen

Pappardelle met parmezaanse kaas en pastinaak

Mini kaassouffles
Rosah van Schendelen

Mini kaassoufflés met kweeperencompote en Limburgse likeur

Aubergine
Geneal Harreman

Gekruide aubergine met cherrytomaten, olijven en parmezaanse kaas

Pita shoarma
Rosah van Schendelen

Pita shoarma van knolselderij met tomaat, radijs en rode ui

Kleurrijke sushi regenboog sushi
Rosah van Schendelen

Krokante kleurrijke regenboog sushi

Arepa's met uiencompote en tomatensalade
Geneal Harreman

Arepas met scrambled tofu, ui-mango compote en een frisse salade

Crumble met bosbessen
Rosah van Schendelen

Kersencrumble-taart met bramen en lavendelroom

Coquilles met een frisse ajo blanco
Rosah van Schendelen

Coquilles met romige ajo blanco en frisse blauwe druiven

Mac 'n cheese met oude kaas en knapperige cornflakes
Rosah van Schendelen

Macaroni met oude kaas, jalapeño en krokante cornflakes

Tarte tatin pompoen peer en een salade met balsamico
Geneal Harreman

Hartige tarte tatin met pompoen en geitenkaas

Broodje bavette met zoete whiskeysaus
Rosah van Schendelen

Broodje bavette met tomaat, augurk, gekaramelliseerde uien en whiskeysaus

mexicaanse orzo
Geneal Harreman

Mexicaanse ovenschotel met orzo, zwarte bonen, mais en guacamole

Knoflookgamba's
Rosah van Schendelen

Knoflookgamba’s met gembersiroop en stokbrood