Appel cupcakes
Jetske van den Elsen

Appel cupcakes met room en knapperige toppings

Sinaasappelcake
Rosah van Schendelen

Zoete sinaasappelcake met oranjebloesem

Cinnamon rolls
Rosah van Schendelen

Cinnamon rolls met rozenglazuur voor Valentijn

Kok Jetske van den Elsen is in Rotterdam bij Hiro, die zich verdiept in fermentatie.  Hij maakt onder meer verschillende soorten Japanse miso, met enkel natuurlijke ingrediënten.
Jetske van den Elsen

Miso karamel tartelettes

Heerlijke appelbeignets met een vleugje kaneel
Rosah van Schendelen

Heerlijke appelbeignets met een vleugje kaneel

Karamel lava cake - Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Karamel lava cakejes met room en rood fruit

Aardbeien beignets met lavendelsuiker
Rosah van Schendelen

Beignets van aardbeien met zelfgemaakte lavendelsuiker

Scones met verse saus van rozen en frambozen
Rosah van Schendelen

Pistache scones met zelfgemaakte rozenjam

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met amandelspijs en pompoencrème

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaart koekjes met karamel en cream cheese

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Brownies met pure chocolade en karamel
Rosah van Schendelen

Brownies met chocolade en whiskey karamel

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Eetbare bloemen Rosah
Rosah van Schendelen

Citrus panna cotta met saffraansiroop en eetbare bloemen

Dessert limoncello Rosah
Rosah van Schendelen

Dessert met limoncello

Rosah
Rosah van Schendelen

Roze chocoladetruffels met mousserende vruchtenwijn

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry