Ramenbouillon met wildplukpesto
Leon Mazairac

Ramen bouillon met ei en wildplukpesto op toast

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Leon maakt een gerecht bij haringijs
Leon Mazairac

Salade van bietjes met gerookte paling en appel

Coquilles st. Jacques van Leon Mazairac
Leon Mazairac

Coquilles st. Jacques met sabayon van Japans duizendknoopbier

Leon duikt in de wereld van steur en kaviaar
Leon Mazairac

Vistartaar met hangop, kaviaar en knapperige pommes soufflées

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico
Rosah van Schendelen

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico

Salade met tomaat
Rosah van Schendelen

Taco's met tartaar, garnaaltjes met passievrucht en een frisse salade

Rosah maakt recept met verse prei uit Oirschot
Rosah van Schendelen

Gegrilde prei met kruidige paprikadip

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Makreel met salsa van kiwibes
Rosah van Schendelen

Gegrilde makreel met kiwibes salsa

Recept Leon
Leon Mazairac

Salade met gevulde artisjokken en asperges

Coquilles
Leon Mazairac

Rauw gemarineerde coquilles met wasabi mosterd

Rosah maakt een heerlijk gerecht bij het Amsterdamse tafelzuur van Bianca
Rosah van Schendelen

Rosah maakt een heerlijk gerecht bij het Amsterdamse tafelzuur van Bianca

Stroopwafels
Rosah van Schendelen

Stroopwafels van Rosah

Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Ceviche met Nederlandse kiwi's
Leon Mazairac

Ceviche met Nederlandse kiwi

Borrelhappen voor oudejaarsavond
Rosah van Schendelen

Feestelijke borrelplank voor oudejaarsavond

Gepofte knoflooksoep met bietensalade
Leon Mazairac

Gepofte knoflooksoep, bietensalade en een winterse cocktail