Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

Leon Mazairac maakt een heerlijke Turkse pizza
Leon Mazairac

Turkse lahmacun met tonijn, frisse ui en peterselie

Makreelburger met salsa
Alain Caron

Makreelburger met tomatensalsa en gekonfijte ui

Chef-kok Leon maakt een heerlijk gerecht met de Dik Tromerwt
Leon Mazairac

Sjieke erwtensoep van de Dik Trom Erwt

Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Gevulde koolrabi met biet en scholfilet
Leon Mazairac

Gevulde koolrabi met scholfilet en een salade van gepofte wortel met biet

Mosselen
Alain Caron

De lekkerste mosselen met witte wijn en champignons

Leon italiaanse klassiekers
Leon Mazairac

Gevulde courgettebloemen, gamba's en een scroppino

Vis recept Rosah
Rosah van Schendelen

Snoekbaars met gerookte botersaus en nori lak

Scholfilet Alain
Alain Caron

Gebakken zeewolffilet met rauwmelkse boter

Toast met mousse van gerookte rivierkreeftjes
Rosah van Schendelen

Bisque met rivierkreeftjes en knapperige toast

Andijvie, witlof en bier
Leon Mazairac

Salade van rauwe andijvie met gerookte kabeljauw

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade

Alain Caron

Gerookte rog met bloemkool en frisse yoghurtsaus

Spaghetti Vongole
Leon Mazairac

Spaghetti vongole met tomaatjes uit de oven

Leon Mazairac

Luxe klassieke erwtensoep en kabeljauw à la Dugléré

Fish and chips
Leon Mazairac

Nederlandse vis & chips