Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Rosah maakt recept met verse prei uit Oirschot
Rosah van Schendelen

Gegrilde prei met kruidige paprikadip

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Pompoen koeken met spijs en chocola

Biefstuk met paté en amandel
Leon Mazairac

Biefstuk met zoetzure ui, Leuvense paté, amandelen en een biersausje

Rosah maakt een heerlijk recept van verdwenen doperwten
Rosah van Schendelen

Burrata salade met verveine en doperwten

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Klassieke kervelsoep én een voorjaarslamstoof
Leon Mazairac

Romige kervelsoep en een lamsstoof met kleurrijke groenten

ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Leon Mazairac maakt een heerlijke Turkse pizza
Leon Mazairac

Turkse lahmacun met tonijn, frisse ui en peterselie

Salade monogask & lamsfilet
Leon Mazairac

Franse salade Monegasque met mul en kruidig lamsfilet

Courgette fritters
Rosah van Schendelen

Courgette fritters met halloumi en sesam salsa

chef-kok Leon maakt een klassieke Simmenthaler Raclette burger
Leon Mazairac

Hamburger met raclette en rösti

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Chef-kok Leon maakt een heerlijk gerecht met de Dik Tromerwt
Leon Mazairac

Sjieke erwtensoep van de Dik Trom Erwt

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas