Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

bosbessen kruimelcake
Geneal Harreman

Bosbessencrumble met vanillecrème en verse bramen

ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

noodles met sesamcurry en speciale spitskoolbonbons
Geneal Harreman

Noedels met pinda-sesamcurry en spitskoolbonbons

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Leon Mazairac maakt een heerlijke Turkse pizza
Leon Mazairac

Turkse lahmacun met tonijn, frisse ui en peterselie

chef-kok Leon maakt een klassieke Simmenthaler Raclette burger
Leon Mazairac

Leon’s simmentaler raclette burger met rösti

Chef-kok Geneal maakt een wintersoep met een pannenkoek
Geneal Harreman

Aardpeer en knolselderijsoep met maïspannenkoek

Chef-kok Leon maakt een heerlijk gerecht met de Dik Tromerwt
Leon Mazairac

Sjieke erwtensoep van de Dik Trom Erwt

Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Orzo met portobello uit de oven
Geneal Harreman

Orzo bomvol groenten met een gevulde portobello en bechamelsaus uit de oven

Pasta pesto van broccoli met amandelen en olijven van chef-kok Geneal Harreman
Geneal Harreman

Pasta met broccolipesto en gerookte amandelen

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip

Toast met mousse van gerookte rivierkreeftjes
Rosah van Schendelen

Bisque met rivierkreeftjes en knapperige toast

Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Danish gevuld met chocolade ganache en duindoornbes
Rosah van Schendelen

Danish koffiebroodje gevuld met chocolade ganache en duindoornbes

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade