Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

taquitos
Sharon de Miranda

Mexicaanse taquitos met kip en kaassaus

broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Vliegensvlugge pad krapow
Sharon de Miranda

Thaise Pad Krapow met kip en rijst en een frisse kokos smoothie

Okonomiyaki van Jetske
Jetske van den Elsen

Okonomiyaki: Japanse hartige pannenkoek

Rosah maakt recept met verse prei uit Oirschot
Rosah van Schendelen

Gegrilde prei met kruidige paprikadip

Gepofte gevulde aardappel met pittige champignons en zeewierkrokantje
Sharon de Miranda

Gepofte aardappel met champignons en zeewier

Knolselderij puree met plantaardige boter
Sharon de Miranda

Paddenstoelen met knolselderijpuree en bloemkoolroosjes

Iraanse Kuku sabzi met flatbread en salade
Sharon de Miranda

Iraanse kuku met flatbread en een frisse salade

Hoe maak je zelf eetbare parels?
Jetske van den Elsen

Hoe maak je zelf eetbare parels?

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Jetske met kimchi
Jetske van den Elsen

Hoe maak ik zelf kimchi?

Sharon maakt een vegetarische loempiataart
Sharon de Miranda

Gemakkelijke loempiataart met frisse limoen-gembersaus

Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten

Bananenpannenkoeken met clotted cream
Sharon de Miranda

Bananenpannenkoeken met clotted cream

Hüttenkäse en paneer van Jetske | Foto: Jetske
Jetske van den Elsen

Hoe maak ik zelf hüttenkäse en paneer?

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Sharon maakt snel een kerriesoep met gamba's en edamame
Sharon de Miranda

Kerriesoep met edamame boontjes en gamba’s geserveerd met kokosrijst