Ramenbouillon met wildplukpesto
Leon Mazairac

Ramen bouillon met ei en wildplukpesto op toast

salade met lentegroenten
Alain Caron

Lente salade met radijsjes, Utrechtse uitjes en knoflookvinaigrette

Asperges
Jetske van den Elsen

Asperges met smaakvolle Thaise kokos roomsaus

Wortelsalade met truffel, geitenkaas en preisaus
Alain Caron

Gepocheerde prei met bospeen, oude geitenkaas en geraspte truffel

Alain maakt een heerlijk gerecht met vlees.
Alain Caron

Dubbele steak tartaar met knapperige wortelsalade

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Spinazie met Lions Mane paddenstoel, knolselderij en bietjes
Alain Caron

Knolselderijsteak uit de oven met paddenstoel, spinazie, biet en vinaigrette

3x komkommer kerstamuses
Jetske van den Elsen

3x lekkere amuses met komkommer

Gepocheerde vijg met ratafia en gorgonzola
Ramon Brugman

Gepocheerde vijgen met gorgonzola crème en serranoham

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico
Rosah van Schendelen

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico

Pangsit met oosterse kipvulling en frisse pompoensalade met tahin
Sharon de Miranda

Pangsit met kip en een pompoen salade met frisse dip

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

ceviche
Jetske van den Elsen

Frisse ceviche met pompoen en mais

Rosah maakt recept met verse prei uit Oirschot
Rosah van Schendelen

Gegrilde prei met kruidige paprikadip

Nigiri beef met radijs
Ramon Brugman

Zelfgemaakte sushi met ossenhaas en radijs

zomerse bieten
Jetske van den Elsen

Bietjes met opgeklopte roze geitenkaas

Suikermais
Ramon Brugman

Geroosterde maiskolf met citroenboter en frisse dip

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei