oknomiyaki
Jetske van den Elsen

Okonomiyaki van spitskool en wortel met gember en furikake

Ramenbouillon met wildplukpesto
Leon Mazairac

Ramen bouillon met ei en wildplukpesto op toast

mexicaanse orzo
Geneal Harreman

Mexicaanse ovenschotel met orzo, zwarte bonen, mais en guacamole

Flatbread met geitenkaasmousse en pesto
Sharon de Miranda

Opgerold flatbread met geitenkaas en pesto

salade met lentegroenten
Alain Caron

Lente salade met radijsjes, Utrechtse uitjes en knoflookvinaigrette

Gebakken aubergine in hoisinsaus
Jetske van den Elsen

Gebakken aubergine in hoisinsaus met ramen ei en rijst

Asperges
Jetske van den Elsen

Asperges met smaakvolle Thaise kokos roomsaus

asperges
Geneal Harreman

Bloemkoolpolenta met gebakken bloemkool, salsa verde en gegrilde asperges

tikka masala
Geneal Harreman

Tikka masala met rijst, paneer en luchtig naan brood

Rijst met knapperige vermiceli en voorjaarsgroenten
Sharon de Miranda

Knapperige groenten met rijst en een limoen-wortelsalade

Rode currysoep met oesterzwammen in krokant jasje
Sharon de Miranda

Curry kokossoep met krokante oesterzwammen en rijstsalade

gegrilde knolselderij
Geneal Harreman

Gegrilde knolselderij met een kikkererwtenhummus en baba ganoush

kaastaart
Ramon Brugman

Hartige kaastaart met zoete uiencompote

Mac 'n cheese met oude kaas en knapperige cornflakes
Rosah van Schendelen

Creamy mac & cheese met oude kaas

Paddenstoelenravioli met een frisse boter-citroensaus
Ramon Brugman

Ravioli van paddenstoelen met ricotta en citroen

Indiase curry met eieren en mangolassi
Jetske van den Elsen

Indiase curry met gekruide eieren en mango lassi

Wortelsalade met truffel, geitenkaas en preisaus
Alain Caron

Gepocheerde prei met bospeen, oude geitenkaas en geraspte truffel

risotto
Ramon Brugman

Paddenstoelen risotto met knolselderij en salsa van cranberry en walnoot