Petit glacés
Ramon Brugman

Petit glacés met mokkacrème en zelfgemaakte bitterkoekjes

Appel cupcakes
Jetske van den Elsen

Appel cupcakes met room en knapperige toppings

Pannenkoekje met oranje nougat
Alain Caron

Flensjes met oranje noga, mascarpone en een frisse mix van fruit

Koekjes met karamel en marshmallows
Rosah van Schendelen

S’mores met kletsmajoors en gezouten karamel

Soesjes met ijs
Alain Caron

Zelfgemaakte soesjes met pistache ijs en frisse fruitsalade

Duivekater
Jetske van den Elsen

Broodpudding met zelfgemaakte lemon curd voor Pasen

Meringue eendjes | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Eendjes van meringue voor Pasen

Marmelade ijs en sinaasappel kletskop
Jetske van den Elsen

Marmelade-ijs met sinaasappel kletskoppen

Sinaasappelcake
Rosah van Schendelen

Zoete sinaasappelcake met oranjebloesem

Crepes met bier karamel en gebakken appel
Rosah van Schendelen

Crêpes met bierkaramel en gebakken peer

Bubur Injin: Indonesische zwarte rijstepap
Geneal Harreman

Bubur Injin: Indonesische zwarte rijstepap

rabarberstrudel
Ramon Brugman

Rabarberstrudel met vanille crème, appel en cranberries

Fenegriek kaas
Jetske van den Elsen

Künefe met fenegriek kaas en suikersiroop

Cinnamon rolls
Rosah van Schendelen

Cinnamon rolls met rozenglazuur voor Valentijn

Worteltaart met roomkaas en kaneel
Sharon de Miranda

Winterse worteltaart en koffie met gember

Appel kruimel plaattaart van Ramon Brugman
Ramon Brugman

Appel kruimel plaatkoeken

Kok Jetske van den Elsen is in Rotterdam bij Hiro, die zich verdiept in fermentatie.  Hij maakt onder meer verschillende soorten Japanse miso, met enkel natuurlijke ingrediënten.
Jetske van den Elsen

Miso karamel tartelettes

Heerlijke appelbeignets met een vleugje kaneel
Rosah van Schendelen

Heerlijke appelbeignets met een vleugje kaneel