Pepernoten - Ramon Brugman
Ramon Brugman

Sinterklaas chocolade koeken met amandel speculaascrème

Appel-bramencrumble
Ramon Brugman

Het lekkerste familierecept voor appel-bramen crumble

Gyoza
Jetske van den Elsen

Gyoza's met shiitake, gerookte tofu en een zoetzure dip

Mini kaassouffles
Rosah van Schendelen

Mini kaassoufflés met kweeperencompote en Limburgse likeur

Dessert met nashipeer
Ramon Brugman

Taartje met frangipane en nashiperen

Dessert met honingbes
Ramon Brugman

Tartelette met honingbessen en romige mascarpone kwark vulling

Crumble met bosbessen
Rosah van Schendelen

Kersencrumble-taart met bramen en lavendelroom

Petit glacés
Ramon Brugman

Petit glacés met mokkacrème en zelfgemaakte bitterkoekjes

Appel cupcakes
Jetske van den Elsen

Appel cupcakes met room en knapperige toppings

Meringue eendjes | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Eendjes van meringue voor Pasen

Sinaasappelcake
Rosah van Schendelen

Zoete sinaasappelcake met oranjebloesem

No-bake chocoladecake met rood fruit en sinaasappel
Sharon de Miranda

No-bake chocoladecake met rood fruit en sinaasappel

Cinnamon rolls
Rosah van Schendelen

Cinnamon rolls met rozenglazuur voor Valentijn

Loempia's met taugé van Hollandse bodem
Ramon Brugman

Vietnamese vegetarische loempia’s met pindadip

Worteltaart met roomkaas en kaneel
Sharon de Miranda

Winterse worteltaart en koffie met gember

Appel kruimel plaattaart van Ramon Brugman
Ramon Brugman

Appel kruimel plaatkoeken

Kok Jetske van den Elsen is in Rotterdam bij Hiro, die zich verdiept in fermentatie.  Hij maakt onder meer verschillende soorten Japanse miso, met enkel natuurlijke ingrediënten.
Jetske van den Elsen

Miso karamel tartelettes

Heerlijke appelbeignets met een vleugje kaneel
Rosah van Schendelen

Heerlijke appelbeignets met een vleugje kaneel