Pannenkoekje met oranje nougat
Alain Caron

Flensjes met oranje noga, mascarpone en een frisse mix van fruit

Soesjes met ijs
Alain Caron

Zelfgemaakte soesjes met pistache ijs en frisse fruitsalade

Duivekater
Jetske van den Elsen

Broodpudding met zelfgemaakte lemon curd voor Pasen

Plantaardige groene koekjes
Sharon de Miranda

Plantaardige groene koekjes

rabarberstrudel
Ramon Brugman

Rabarberstrudel met vanille crème, appel en cranberries

Fenegriek kaas
Jetske van den Elsen

Künefe met fenegriek kaas en suikersiroop

Mocktail met alcoholvrije rum, kersen en chocolademousse
Sharon de Miranda

Cocktail met alcoholvrije rum, kersen en chocolademousse

Tiramisu spekkoek
Sharon de Miranda

Tiramisu van spekkoek, mascarpone en amandel

Crispy oliebollen, croutons met slagroomijs en advocaat van jenever
Rosah van Schendelen

Kerst dessert met slagroomijs, hangop, advocaat en choco peertjes

Panna cotta met gepocheerde rabarber
Jetske van den Elsen

Gepocheerde rabarber met panna cotta

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Chef-kok Ramon maakt wentelteefjes van Groninger koek met stoofpeertjes en hangop
Ramon Brugman

Wentelteefjes van Groninger koek met stoofperen en hangop

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop