Overslaan en naar de inhoud gaan
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!
Zoek door de site
Menu
Recepten
Terugkijken
Experts
Rubrieken
Nieuwsbrief
Word lid
stadssafari
Volg ons
Facebook
Instagram
Pinterest
Aanmelden Nieuwsbrief
Waar ben je naar op zoek?
Zoeken
Onze lekkerste recepten
Vis, vlees of vega(n)? Onze chefs inspireren je graag met de lekkerste recepten.
Filters
Filters
Bereidingstijd
0-30 minuten
30-60 minuten
Meer dan 60 minuten
Expert
Alain Caron
Jetske van den Elsen
Leon Mazairac
Ramon Brugman
Rosah van Schendelen
Sharon de Miranda
Gerecht
Vis
Vlees
Vegetarisch
Vegan
Menu
Smaakmaker
Ontbijt
Gebak
(-)
Lunch
Tussendoortjes
Borrelhapje
(-)
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Nagerecht
Seizoen
Herfst
Winter
(-)
Lente
Zomer
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Broodje bavette met tomaat, augurk, gekaramelliseerde uien en whiskeysaus
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Asperges met smaakvolle Thaise kokos roomsaus
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Eggs benedict met spinazie, pancetta, een gepocheerd eitje en Hollandaisesaus
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Garnalencocktail met Surinaamse smaken
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Scampi's met venkelmousseline, een romige pastissaus, crème Dubarry en een roereitje
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Gepocheerde prei met bospeen, oude geitenkaas en geraspte truffel
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Gegrilde prei met kruidige paprikadip
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Paddenstoelen met knolselderijpuree en bloemkoolroosjes
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Italiaanse pinsa met ricotta, burrata, mortadella en pesto
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Groene voorjaarssalade met asperge, courgette en hangop
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Bitterballen van oesterzwam met dragonmayonaise
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Salade met gevulde artisjokken en asperges
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Kaasplankje van kaasfort Assendelft
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Duck eggs benedict
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Zalm uit de oven met groenten, een eitje en salieboter
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Oosterse zalm-tartaar
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Hollands tartaar