BinnensteBuiten
Weg met pakjes en zakjes

Ramon Brugman

chef-kok

Ramon krijgt met zijn enthousiasme zelfs de meest verstokte kant-en-klaarmaaltijd-eter nog aan het koken. Op een toegankelijke manier laat hij zien hoe je lekkere gerechte bereidt. Hij kookt met de seizoenen mee. En maakt álles zelf: van appelstroop tot piccalilly. Ramon is chef-kok en patissier in Harderwijk. Op internet plaatste hij onder de titel Bakken met Baard filmpjes die een hit werden. Hij publiceerde recepten voor zoetigheid in de Sinterklaasperiode in het boek ‘Wie zoet is krijgt lekkers.'

Alles van Ramon Brugman

  1. Recept
    4.130435
    Stilstaand beeld van Romige prei en churros
    15 januari 2018

    Romige prei en churros

    Ramon begint de week met een snel te bereiden maaltijd. Hij maakt romige kip en een preischotel met als dessert churros met chocoladesaus.

  2. Recept
    4.292685
    Stilstaand beeld van Broodje döner
    9 januari 2018

    Broodje döner

    Ramon maakt vandaag een klassieker: broodje döner met knoflooksaus en rauwkostsalade. Een betaalbare maaltijd en ook nog eens heel lekker.

  3. Recept
    4.065575
    Stilstaand beeld van Broodje gegrilde biefstuk
    4 januari 2018

    Broodje gegrilde biefstuk

    Ramon maakt een heerlijke gegrilde biefstuk met een salsa van tomaten en koriander. Daarbij maakt hij Turks brood en een salade.

  4. Recept
    4.47619
    Stilstaand beeld van Kipburger van kerst leftovers
    26 december 2017

    Kipburger van kerst leftovers

    Lekker gegeten op eerste kerstdag? En allerlei smakelijks over? Ramon biedt inspiratie om wat lekkers te maken met leftovers.

  5. Recept
    4.360465
    Stilstaand beeld van Goulashsoep met mini saucijzenbroodjes
    12 december 2017

    Goulashsoep met mini saucijzenbroodjes

    Ramon heeft trek in een stevige maaltijd. En dat wordt een goedgevulde goulashsoep met een bietensalade en saucijzenbroodjes.

  6. Recept
    4.136365
    7 december 2017

    Ramon's paella

  7. Recept
    3.975125
    Stilstaand beeld van Een snelle zalmsalade
    4 december 2017

    Een snelle zalmsalade

    Ramon is altijd zo actueel. Vanavond maakt hij een klassieke zalmsalade, een gerecht wat je morgen, op sinterklaasdag, lekker makkelijk en vooral snel kan maken.

  8. Recept
    4.127275
    Stilstaand beeld van Eendenborst & gekaramelliseerde witlof
    28 november 2017

    Eendenborst & gekaramelliseerde witlof

    Ramon maakt een snel gerecht voor de herfst. Hij bakt eendenborst met witlof en pastinaak. En een dessert met gebakken ananas met vanillemascarpone.

  9. Recept
    4.15
    Stilstaand beeld van Kalfsschnitzel met zigeunersaus
    20 november 2017

    Kalfsschnitzel met zigeunersaus

    Met december in aantocht heeft chef-kok Ramon Brugman een goed excuus om een heerlijk wintergerecht te maken: kalfsschnitzel met zigeunersaus en rösti.

Pagina's