Speculaas gevuld met amandelspijs
Ramon Brugman

Speculaas gevuld met amandelspijs

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac

Oesters met Mezcal en rozenblad

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Ramon Brugman

Chique Victoria-appelflappen met amandelschaafsel

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Alain Caron

Salade met gerookte paling en ganzenborst

Ramon Brugman

Appelbeignets en glühwein

Leon Mazairac

Romige bloemkoolsoep

Ramon Brugman

Koffiesoezen

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Ramon Brugman

Speculaas met muisjes van marsepein

Ramon Brugman

Walnoot-karameltaart

Leon Mazairac

Plantaardige shoarma

Oliebollen
Ramon Brugman

Ramons oliebollen