springrolls
Ramon Brugman

Vietnamese springrolls met salade van watermeloen, feta en krokante nootjes

Pastasalade met zalm en groene asperges
Ramon Brugman

Pastasalade met groene asperges, romige zalm en een mosterd dille dressing

salade met lentegroenten
Alain Caron

Lente salade met radijsjes, Utrechtse uitjes en knoflookvinaigrette

Recept met pastis
Ramon Brugman

Gebakken gamba’s met een crème van venkel en dragonmayonaise

kaastaart
Ramon Brugman

Hartige kaastaart met zoete uiencompote

Paddenstoelenravioli met een frisse boter-citroensaus
Ramon Brugman

Ravioli van paddenstoelen met ricotta en citroen

Wortelsalade met truffel, geitenkaas en preisaus
Alain Caron

Gepocheerde prei met bospeen, oude geitenkaas en geraspte truffel

risotto
Ramon Brugman

Paddenstoelen risotto met knolselderij en salsa van cranberry en walnoot

Ramon maakt een heerlijk gerecht met makreel.
Ramon Brugman

Ceviche met zeebaars, frisse tomaat, ricotta en limoenmarinade

Spinazie met Lions Mane paddenstoel, knolselderij en bietjes
Alain Caron

Knolselderijsteak uit de oven met paddenstoel, spinazie, biet en vinaigrette

Romige vis
Ramon Brugman

Kabeljauwfilet in romige kokossaus met rijst en frisse komkommer salade

Gepocheerde vijg met ratafia en gorgonzola
Ramon Brugman

Gepocheerde vijgen met gorgonzola crème en serranoham

Visgerecht Alain
Alain Caron

Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette

Alain maakt een gerecht met gefermenteerde groenten
Alain Caron

Steak van Chinese kool met verse kruidenboter

Knolselderij steak | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Steak van geroosterde knolselderij met pepersaus en parmezaankoek

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Aardappel
Ramon Brugman

Aardappelsalade met basilicummayonaise, eiersalade en zoetzure uien

Chef-kok Ramon maakt knolselderijsoep en kaasbroodjes
Ramon Brugman

Romige knolselderijsoep met kaasbroodjes