pasta met garnalen
Sharon de Miranda

Snelle pasta met garnalen, courgette, feta en salieboter

Gevulde pita’s met gehakt en selderijsalade
Sharon de Miranda

Gevulde pita’s met gehakt, selderijsalade en frisse dip

Garnalencocktail met Surinaamse smaken
Sharon de Miranda

Garnalencocktail met Surinaamse smaken

Wortelsalade met truffel, geitenkaas en preisaus
Alain Caron

Gepocheerde prei met bospeen, oude geitenkaas en geraspte truffel

Alain maakt een heerlijk gerecht met vlees.
Alain Caron

Dubbele steak tartaar met knapperige wortelsalade

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Winterse stamppot met zuurkool en spek
Sharon de Miranda

Winterse stamppot met zuurkool en spek

Spinazie met Lions Mane paddenstoel, knolselderij en bietjes
Alain Caron

Knolselderijsteak uit de oven met paddenstoel, spinazie, biet en vinaigrette

Vis goujonettes van tongschar met tartaarsaus en komkommersalade
Leon Mazairac

Gefrituurde tongschar met frisse komkommersalade en tartaarsaus

Stoofvlees met ui en aardappelpuree
Sharon de Miranda

Stoofvlees met ui, verse kruiden en aardappelpuree

Knolselderij puree met plantaardige boter
Sharon de Miranda

Paddenstoelen met knolselderijpuree en bloemkoolroosjes

Frisse salade met verse veldsla en asperges
Alain Caron

Salade met groene asperges, haricot verts en frisse vinaigrette

Groene voorjaarssalade met asperge en courgette
Alain Caron

Groene voorjaarssalade met asperge, courgette en hangop

Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten

ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte