Aziatische rijstsalade
Ramon Brugman

Aziatische rijstsalade met gemarineerde kipspiesjes en pittige yoghurtdip

Plaattaart met apserges ham en ei
Ramon Brugman

Plaattaart met witte asperges, gedroogde ham en oude kaas

Een hartige taart van filodeeg met kruidige Surinaamse kip
Ramon Brugman

Hartige taart met groenten, aardappel en Surinaamse kip

Eggs benedict
Ramon Brugman

Eggs benedict met spinazie, pancetta, een gepocheerd eitje en Hollandaisesaus

Griekse fava met kip en yoghurtsaus
Ramon Brugman

Fava met rode bietensalade, feta en kippetjes uit de oven

Leon's Philly steak sandwich
Leon Mazairac

Philly cheesesteak sandwich

Aardappelkroketjes met kip - Ramon Brugman
Ramon Brugman

Knapperige aardappelkroketjes met kip en frisse koolsalade

Kaaskroketjes
Leon Mazairac

Kaascrostini met vijgen, krokante kaaskroketjes en rogvleugel

Rundersuccade met zilte plantjes “Terre et mer”
Leon Mazairac

Heerlijke rundersukade met zeevenkel en zeebanaantjes

Koreaanse wafels met krokante kip
Ramon Brugman

Koreaanse wafels met krokante kip

Ramon maakt een heerlijk gerecht met makreel.
Ramon Brugman

Ceviche met zeebaars, frisse tomaat, ricotta en limoenmarinade

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Pinchos met gebakken Secreto, romesco en zoete ui
Ramon Brugman

Snelle pinchos met zoete ui, paprika en Ibérico secreto

Stoofschotel met zoete aardappelfriet uit de oven
Ramon Brugman

Stoofvlees met zoete aardappelfriet en frisse witlofsalade

Vis goujonettes van tongschar met tartaarsaus en komkommersalade
Leon Mazairac

Gefrituurde tongschar met frisse komkommersalade en tartaarsaus

Leon maakt een gerecht bij haringijs
Leon Mazairac

Salade van bietjes met gerookte paling en appel

Coquilles st. Jacques van Leon Mazairac
Leon Mazairac

Coquilles st. Jacques met sabayon van Japans duizendknoopbier

Steak tartaar | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Steak tartaar op knapperig brood met romige pestocrème