Mac 'n cheese met oude kaas en knapperige cornflakes
Rosah van Schendelen

Macaroni met oude kaas, jalapeño en krokante cornflakes

Gebakken aubergine in hoisinsaus
Jetske van den Elsen

Gebakken aubergine in hoisinsaus met ramen ei en rijst

risotto
Ramon Brugman

Paddenstoelen risotto met knolselderij en salsa van cranberry en walnoot

halloumi
Jetske van den Elsen

Spinazie curry met krokante halloumi en zelfgemaakt flatbread

Flowersprout
Geneal Harreman

Romige aardappelsoep met gefrituurde flowersprouts

Aardpeer soep en salade
Leon Mazairac

Romige soep en een frisse salade met aardpeer en gele bietjes

Sticky asperges
Sharon de Miranda

Rijst met sticky spicy groene asperges en frisse koolsalade

Pompoen ‘’rollade’’ met boerenkool gestoofd in broodbier en pastinaak met kruidenboter
Geneal Harreman

Luxe rollade van pompoen met misoboter en gepofte pastinaak uit de oven

Salade met pompoen
Rosah van Schendelen

Salade met pompoen, gorgonzola, peer en knapperige granola

Pasta met verse nori, tomaatjes en buffelmozzarella
Sharon de Miranda

Verse pasta met nori, buffelmozzarella en romige mascarpone

Tomaten orzo met verse ingrediënten
Geneal Harreman

Orzo met tomaat, olijven en romige burrata

Noedelsoep met gemarineerde eieren en zoetzure bietjes
Jetske van den Elsen

Noedelsoep met een eitje, groenten en paddenstoelen

Pan pizza
Ramon Brugman

Pan pizza met ricotta, tomaat en courgette

Salade met bloemen en kruiden
Sharon de Miranda

Salade met paddenstoelen, feta en eetbare bloemen

Noedels met saus op basis van restje pindakaas met paksoi
Jetske van den Elsen

Noedels met paksoi en een saus van pindakaas

Sticky tofu
Geneal Harreman

Sticky tofu met gebakken gemberrijst en bimi

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus