Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Alain Caron

Kaasplankje van kaasfort Assendelft

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Sharon de Miranda

Red velvet kersttaart

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue

Ramon Brugman

Blini's met groene asperges, spinazie en een gepocheerd eitje

Ramon Brugman

Bosvruchten yoghurt bavaroise afgewerkt met kletskoppen

Leon Mazairac

Duck eggs benedict

Leon Mazairac

Plantaardige shoarma

Oliebollen
Ramon Brugman

Ramons oliebollen

Ramon Brugman

Hartige bloemkooltaart met kruiden bodem

Sharon de Miranda

Pompoentaart met amandelbotercrème

Alain Caron

Macarons Groningen

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol

Ramon Brugman

Mokka-oublies