Knolselderij puree met plantaardige boter
Sharon de Miranda

Paddenstoelen met knolselderijpuree en bloemkoolroosjes

Vegetarische gyoza
Sharon de Miranda

Japanse gyoza met korianderdip

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Boerderij van de Toekomst Floriade
Sharon de Miranda

Fruitsalade van pruimen, vijgen en kruiden

Steak Tartaar van oesterzwammen
Sharon de Miranda

Steak tartaar van oesterzwammen

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Sharon de Miranda

Broodje pulled sprinkhaan

Nadia Zerouali

Dubbelgebakken gevulde aubergines met kappertjes, olijven en witte kaas

Rosah maakt een heerlijk gerecht bij het Amsterdamse tafelzuur van Bianca
Rosah van Schendelen

Rosah maakt een heerlijk gerecht bij het Amsterdamse tafelzuur van Bianca

Stroopwafels
Rosah van Schendelen

Stroopwafels van Rosah

Tosti met kimchi
Nadia Zerouali

Tosti met kimchi en go-chu-jang mayonaise

Spaanse leche frita
Rosah van Schendelen

Spaanse leche frita

Dadel fudge
Nadia Zerouali

Smeuïge dadel fudge van koffie en kardemom

Koffie met ijs
Sharon de Miranda

Romige ijskoffie met kaneelijs

Nadia Zerouali

Aardappelsalade met wilde kruiden

Sharon de Miranda

Carpaccio van bataat met kruidenmayonaise

Sharon de Miranda

Courgettesoep met kokosmelk

Sharon de Miranda

Bruschetta met terpkaas