springrolls
Ramon Brugman

Vietnamese springrolls met salade van watermeloen, feta en krokante nootjes

Petit glacés
Ramon Brugman

Petit glacés met mokkacrème en zelfgemaakte bitterkoekjes

Soesjes met ijs
Alain Caron

Zelfgemaakte soesjes met pistache ijs en frisse fruitsalade

Meringue eendjes | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Eendjes van meringue voor Pasen

Sinaasappelcake
Rosah van Schendelen

Zoete sinaasappelcake met oranjebloesem

ei
Leon Mazairac

Scampi's met venkelmousseline, een romige pastissaus, crème Dubarry en een roereitje

risotto
Ramon Brugman

Paddenstoelen risotto met knolselderij en salsa van cranberry en walnoot

Appel kruimel plaattaart van Ramon Brugman
Ramon Brugman

Appel kruimel plaatkoeken

Vis goujonettes van tongschar met tartaarsaus en komkommersalade
Leon Mazairac

Gefrituurde tongschar met frisse komkommersalade en tartaarsaus

Heerlijke appelbeignets met een vleugje kaneel
Rosah van Schendelen

Heerlijke appelbeignets met een vleugje kaneel

Romige vis
Ramon Brugman

Kabeljauwfilet in romige kokossaus met rijst en frisse komkommer salade

Ramon trapt het kerstmenu af met een klassieke Bouche de Noël
Ramon Brugman

Maak de Bûche de Noël van chef-kok Ramon Brugman

Amandel-speculaas cheesecake | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Kruidige amandel-speculaas cheesecake

Knolselderij steak | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Steak van geroosterde knolselderij met pepersaus en parmezaankoek

Ramon maakt kwarktaart voor moederdag
Ramon Brugman

Luchtige kwarktaart met brosse bodem en vers fruit

Traybake met zalm en aardappel en knoflookbrood
Ramon Brugman

Traybake met zalm en aardappel en knoflookbrood

Hazelnoottaart
Ramon Brugman

Hazelnoten karameltaart met chocolade ganache