Alain maakt kip met druiven
Alain Caron

Kip gestoofd in witte wijn met druiven

Kalfstartaar
Alain Caron

Kalfshaastartaar met groene asperges en zoetzure radijs

Pasta genovese met pistache ijs
Nadia Zerouali

Pasta Genovese en pistache ijs

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop
Alain Caron

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop

Alain Caron

Eendenborst met Rotterdamse jam en chutney

Leon Mazairac

Kip fricassee in roomsaus met Friese whiskey

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Nadia Zerouali

Kousa bil laban: gevulde courgette met yoghurt

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Alain Caron

Parelhoen met dennennaalden

Alain Caron

Limburgse perenvlaai

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes