Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Pasta genovese met pistache ijs
Nadia Zerouali

Pasta Genovese en pistache ijs

broodje bietenhummus
Ramon Brugman

Luchtig flatbread met bietenhummus en feta

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Granola met zelfgemaakt aalbessenjam
Ramon Brugman

Granola met zelfgemaakte aalbessenjam

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes

Ramon Brugman

Pani puri met vulling van pompoen

Ramon Brugman

Indiase curry met oesterzwam

Nadia Zerouali

Malfouf: gevulde koolrolletjes

Nadia Zerouali

Parelcouscous met groene pompoen

Ramon Brugman

Biologische koolraap

Ramon Brugman

Gebakken rode mul met citroencompote

Ramon Brugman

Pilav van parelgort met spinazie en ricotta

Leon Mazairac

Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer

Leon Mazairac

Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma

Ramon Brugman

Salade met warm gerookte zalm

Ramon Brugman

Hartige bloemkooltaart met kruiden bodem