Ramon Brugman

Thaise visburger met salade en pittige saus

Ramon Brugman

Orzo met gebakken zeewolf, cherrytomaatjes en kruidensalsa

Alain Caron

Gerookte rog met bloemkool en frisse yoghurtsaus

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Ramon Brugman

Gebakken rode mul met citroencompote

Alain Caron

Paksoi met zalm

Ramon Brugman

Salade met warm gerookte zalm

Ramon Brugman

Empanada met makreel en chili non carne

Alain Caron

Japanse visbouillon met ossentong

Alain Caron

Gerookte makreel van Terschelling

Alain Caron

Tongfilet met zeebanket

Ramon Brugman

Sushi

Ramon Brugman

Rode viscurry met saffraanrijst

Ramon Brugman

Foreltartaar

Ramon Brugman

Gerookte makreelsalade

Gegrilde dorade met verse groentes
Ramon Brugman

Gegrilde dorade met een salade vol groente

Ramon Brugman

Thaise viskoekjes met glasnoedels

Zeebaars en papillotte met aardappelpuree en een bietjessalade
Alain Caron

Zeebaars en papillotte met aardappelpuree en een bietjessalade