Flatbread met falafel
Nadia Zerouali

Falafel op flatbread met hummus en winterse rauwkost

Culinair schrijver Nadia Zerouali maakt Libisch gevulde aardappelen.
Nadia Zerouali

Libisch gevulde aardappelen

Molokhia met jackfruit
Nadia Zerouali

Groentestoof met molokhia en jackfruit

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool
Alain Caron

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool

Risotto met geitenkaas en bladgoud
Alain Caron

Risotto met geitenkaas en bladgoud

Alain maakt kip met druiven
Alain Caron

Kip gestoofd in witte wijn met druiven

Kalfstartaar
Alain Caron

Kalfshaastartaar met groene asperges en zoetzure radijs

Pasta genovese met pistache ijs
Nadia Zerouali

Pasta Genovese en pistache ijs

Salade met krokante avocado en halloumi
Nadia Zerouali

Salade met krokante avocado en halloumi

Nadia Zerouali

Vegan vrijheidssoep harira & kaasloempia's

Alain Caron

Witte asperges met doperwtjes, morilles en aardappelpuree

Nadia Zerouali

Midden-Oosterse mujadara met aubergine

Alain Caron

Eendenborst met Rotterdamse jam en chutney

Alain Caron

Groene asperges met aardappeltjes en spinazie

Alain Caron

Gerookte rog met bloemkool en frisse yoghurtsaus

Nadia Zerouali

Kousa bil laban: gevulde courgette met yoghurt

Parelhoen met dennennaalden
Alain Caron

Parelhoen met dennennaalden

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden