Flatbread met geitenkaasmousse en pesto
Sharon de Miranda

Opgerold flatbread met geitenkaas en pesto

Asperges
Jetske van den Elsen

Asperges met smaakvolle Thaise kokos roomsaus

asperges
Geneal Harreman

Bloemkoolpolenta met gebakken bloemkool, salsa verde en gegrilde asperges

tikka masala
Geneal Harreman

Tikka masala met rijst, paneer en luchtig naan brood

Indiase curry met eieren en mangolassi
Jetske van den Elsen

Indiase curry met gekruide eieren en mango lassi

risotto
Ramon Brugman

Paddenstoelen risotto met knolselderij en salsa van cranberry en walnoot

Bulgur
Geneal Harreman

Winterse salade met bulgur, broccoli en halloumi en vijgen uit de oven

Sticky bloemkool
Jetske van den Elsen

Sticky bloemkool in gochujang saus met komkommer en bosui

Pompoen ‘’rollade’’ met boerenkool gestoofd in broodbier en pastinaak met kruidenboter
Geneal Harreman

Luxe rollade van pompoen met misoboter en gepofte pastinaak uit de oven

Romige gnocchi met kastanje, salie en rozijnen in port
Rosah van Schendelen

Verse gnocchi met kastanjes, beurre noisette en parmezaanse kaas

3x komkommer kerstamuses
Jetske van den Elsen

3x lekkere amuses met komkommer

Alain maakt een gerecht met gefermenteerde groenten
Alain Caron

Steak van Chinese kool met verse kruidenboter

Knolselderij steak | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Steak van geroosterde knolselderij met pepersaus en parmezaankoek

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt
Geneal Harreman

Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt

Gepofte gevulde aardappel met pittige champignons en zeewierkrokantje
Sharon de Miranda

Gepofte aardappel met champignons en zeewier

Iraanse Kuku sabzi met flatbread en salade
Sharon de Miranda

Iraanse kuku met flatbread en een frisse salade