springrolls
Ramon Brugman

Vietnamese springrolls met salade van watermeloen, feta en krokante nootjes

Pastasalade met zalm en groene asperges
Ramon Brugman

Pastasalade met groene asperges, romige zalm en een mosterd dille dressing

Recept met pastis
Ramon Brugman

Gebakken gamba’s met een crème van venkel en dragonmayonaise

Romige vis
Ramon Brugman

Kabeljauwfilet in romige kokossaus met rijst en frisse komkommer salade

Traybake met zalm en aardappel en knoflookbrood
Ramon Brugman

Traybake met zalm en aardappel en knoflookbrood

Alain maakt een heerlijk gerecht met Zeeuwse zeegroenten
Alain Caron

Doradefilet met Zeeuwse zeegroenten en vermouth

Winterpostelein soep
Ramon Brugman

Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons

Makreelburger met salsa
Alain Caron

Makreelburger met tomatensalsa en gekonfijte ui

Winters stoofgerecht van kabeljauw met witte bonen, paksoi en saffraan
Ramon Brugman

Winters stoofgerecht van kabeljauw met witte bonen, paksoi en saffraan

Mosselen
Alain Caron

De lekkerste mosselen met wijn en champignons

Dumplings
Ramon Brugman

Cantonese dumplings

Sint Jacobsschelpen met spirulina
Alain Caron

Sint Jacobsschelpen met truffel, andijvie en spirulina

Ramon Brugman

Thaise visburger met salade en pittige saus

Ramon Brugman

Orzo met gebakken zeewolf, cherrytomaatjes en kruidensalsa

Alain Caron

Tartaar van forel met kruidenolie en aardappelchips

Alain Caron

Gerookte rog met bloemkool en frisse yoghurtsaus

Ramon Brugman

Gebakken rode mul met citroencompote

Ramon Brugman

Broodje schelvis met kruidenmayonaise