Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Gevulde koolrabi met biet en scholfilet
Leon Mazairac

Gevulde koolrabi met scholfilet en een salade van gepofte wortel met biet

Ramon maakt een pasta trapaneze
Ramon Brugman

Pasta trapanese met geroosterde courgette

Lilian Marijnissen en Ramon maken lasagne van aubergine
Ramon Brugman

Lilian Marijnissen's recept voor melanzane met Parmezaan

Leon italiaanse klassiekers
Leon Mazairac

Gevulde courgettebloemen, gamba's en een scroppino

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool
Alain Caron

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Alain Caron

Paksoi met zalm

Ramon Brugman

Empanada met makreel en chili non carne

Leon Mazairac

Aziatisch eitje met linzensoep

Alain Caron

Japanse visbouillon met ossentong

Ramon Brugman

Italiaanse pasta met focaccia

Leon Mazairac

Zeewier kokertje met de smaken van het wad

Alain Caron

Knolselderij in zoutkorst met compot en waterkerssaus

Ramon Brugman

Vers gemaakte pasta met bospaddestoelen, dragon en Pecorino

Alain Caron

Tongfilet met zeebanket

Ramon Brugman

3x sushi met avocado, zalm en ossenhaas