Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Vis goujonettes van tongschar met tartaarsaus en komkommersalade
Leon Mazairac

Gefrituurde tongschar met frisse komkommersalade en tartaarsaus

Stoofvlees met ui en aardappelpuree
Sharon de Miranda

Stoofvlees met ui, verse kruiden en aardappelpuree

Franse Klassiekers
Leon Mazairac

Mosselen à la thermidor met heerlijk gemarineerde kip en een frisse salade

Fonio met kerrie runderstoof
Sharon de Miranda

Surinaams stoofpotje met fonio en gebakken banaan

ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Toscaanse broodsoep met konijnenstoof
Leon Mazairac

Italiaanse polenta met konijn en Pappa al Pomodoro

Char siu
Sharon de Miranda

Char siu met gebakken rijst en sperziebonen

Sukadestoof met groenten
Sharon de Miranda

Sukade stoofpotje met gefrituurde aardappelen

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Sharon de Miranda

Matar paneer met rijst en gebakken banaan

Sharon de Miranda

Koreaanse Tteokbokki met mozzarella en rettich op zuur

Sharon de Miranda

Paddenstoelenstoof

Sharon de Miranda

Tofu met gebakken noedels en saté

Surinaamse erwtensoep
Sharon de Miranda

Surinaamse erwtensoep

Leon Mazairac

Paté maken voor Kerst!