Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Indiase curry met verse mosselen
Ramon Brugman

Indiase curry met verse Zeeuwse mosselen

Speculaas gevuld met amandelspijs
Ramon Brugman

Speculaas gevuld met amandelspijs

Zelfgemaakte bokkenpootjes
Ramon Brugman

Zelfgemaakte bokkenpootjes

De lekkerste patat
Ramon Brugman

De lekkerste patat met zelfgemaakte mayonaise

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen
Leon Mazairac

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen

Japans gerecht
Alain Caron

Sashimi met wasabi en ingelegde gember

Culinaire eieren van Alain Caron
Alain Caron

Borrelhapje l'oeuf mayo met witte bonen en salade met lamsoor

Cannoli
Ramon Brugman

Cannoli met chocola en pistachenootjes

Appelsalade met Redlove appels
Alain Caron

Frisse witlofsalade met appel, verse kruiden en kastanjecrème

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept
Ramon Brugman

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept

Tortellini met ricotta-basilicumvulling
Ramon Brugman

Tortellini gevuld met ricotta en basilicum

Springrolls
Alain Caron

Verse springrolls bomvol groenten met frisse dip

Kersenslof met meringue staafjes
Ramon Brugman

Kersenslof met meringue staafjes

Biologische rogge van Ramon
Ramon Brugman

Bietensalade met haring en roggebrood

Frans cakeje met rum, citroen en gember
Alain Caron

Frans cakeje met rum, citroen en gember

broodje bietenhummus
Ramon Brugman

Luchtig flatbread met bietenhummus en feta

desert
Alain Caron

Rabarbercoulis met rood fruit en geitenyoghurt