Smullen met de winterse schuimrol van chef-kok Ramon
Ramon Brugman

Luchtige schuimrol met mascarpone en frambozen

Ramon maakt simpel gerecht met biologische groenten
Ramon Brugman

Kruidentoast met preipuree en gesmolten kaas

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediënten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

Fruitige salade
Alain Caron

Fruitige salade met lokale producten

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met tayberries

Koek-en-zopie
Ramon Brugman

Koek-en-zopie: warme chocolademelk en gevulde koeken

Slagroomtruffels
Ramon Brugman

Slagroomtruffels voor Valentijnsdag

Ramon Brugman

Chique Victoria-appelflappen met amandelschaafsel

Appelbeignets en glühwein
Ramon Brugman

Appelbeignets en glühwein

Ramon Brugman

Koffiesoezen

Ramon Brugman

Speculaas met muisjes van marsepein

Ramon Brugman

Walnoot-karameltaart

Ramon Brugman

Apfelstrudel met vanillesaus en slagroom

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol

Ramon Brugman

Kerstbrownie met Joris

Ramon Brugman

Aardbeienschelpen met witte chocolade en Zwitserse room

Ramon Brugman

Gevulde speculaas