Sticky tofu
Geneal Harreman

Sticky tofu met gebakken gemberrijst en bimi

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim
Geneal Harreman

Smeuïge geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Surinaamse kousenband met tajerblad en roti massala
Geneal Harreman

Surinaamse kousenband met tajerblad en roti massala

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met pompoen en spijs

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Dessert limoncello Rosah
Rosah van Schendelen

Dessert met limoncello

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Spaanse leche frita
Rosah van Schendelen

Spaanse leche frita

Rosah van Schendelen

Sorbetijs van aardbeien met crème anglaise

Rosah van Schendelen

Paasmacarons met eetbaar knapperig kataifi vogelnestje

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Leon Mazairac

Magnolia-aardbei en lycheesorbet

Leon Mazairac

Ravioli met oude kaas, raapstelenpesto en truffel

Leon Mazairac

Aziatisch eitje met linzensoep