Ramon is in Amsterdam en gaat langs bij Sara Shawkat om eten te maken voor bij de iftar
Ramon Brugman

Okrastoof met lam, frisse rauwkost en zelfgemaakte kaassoufflés

Kipnuggets met krieltjes
Ramon Brugman

Zelfgemaakte kipnuggets, crispy krieltjes en groentespaghetti

Marokkaanse tritt van Nadia
Nadia Zerouali

Marokkaanse tritt met linzen en meiknolletjes

Chef-kok Sharon maakt lekker gerecht met Gelderse rookworst
Sharon de Miranda

Stamppot met pastinaak, witte kaas en Gelderse rookworst

Chef-kok Ramon maakt wentelteefjes van Groninger koek met stoofpeertjes en hangop
Ramon Brugman

Wentelteefjes van Groninger koek met stoofperen en hangop

Chef-kok Sharon maakt een pittige pinda-okersoep
Sharon de Miranda

Pinda-okersoep met bananenchips

Kipspiesjes
Ramon Brugman

Ramon maakt heerlijke kipspiesjes met een romige currysaus

worstenbroodje
Rosah van Schendelen

Worstenbroodjes met piccalilly-mayo en paprikasalsa

Fetalabneh
Nadia Zerouali

Feta labneh met couscous en zelfgemaakt pitabroodje

Gebakken kokosrijst met kip en garnalen
Sharon de Miranda

Gebakken kokosrijst met kip en gedroogde garnalen

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Culinair schrijver Nadia maakt Talbina
Nadia Zerouali

Nadia's recept voor talbina met Koreaanse rozen jujube-thee

Ramon maakt een smaakvolle salade met palmkool, spruitjes en knapperige panchetta
Ramon Brugman

Salade met palmkool, boerenkoolspruiten, pancetta en taleggio

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Koude groentesoep
Nadia Zerouali

Koude groentesoep met gefrituurde aardpeer en een knapperige salade

Seitan
Ramon Brugman

Gewokte groenten met seitan, rijst en cashewnootjes

Koek-en-zopie
Ramon Brugman

Koek-en-zopie: warme chocolademelk en gevulde koeken

Roerbakbroccoli met biefstukpuntjes
Sharon de Miranda

Roerbakbroccoli met biefstuk, pinda’s en zoete aardappelfriet