Een hartige taart van filodeeg met kruidige Surinaamse kip
Ramon Brugman

Hartige taart met aardappel, groenten en Surinaamse kip

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen
Ramon Brugman

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen

Romige orzo
Ramon Brugman

Romige orzo met bospaddenstoelen en burrata

Ramon is in Amsterdam en gaat langs bij Sara Shawkat om eten te maken voor bij de iftar
Ramon Brugman

Okrastoof met lam, frisse rauwkost en zelfgemaakte kaassoufflés

Kipnuggets met krieltjes
Ramon Brugman

Zelfgemaakte kipnuggets, crispy krieltjes en groentespaghetti

Chef-kok Ramon maakt wentelteefjes van Groninger koek met stoofpeertjes en hangop
Ramon Brugman

Wentelteefjes van Groninger koek met stoofperen en hangop

Kipspiesjes
Ramon Brugman

Ramon maakt heerlijke kipspiesjes met een romige currysaus

Yakitori spiesjes
Ramon Brugman

Yakitori met edamame boontjes

Vega boemboe bali met atjar tjampoer
Ramon Brugman

Jesse Klaver's favoriete vega boemboe Bali

Ramon Brugman kookt met Joost Eerdmans
Ramon Brugman

Joost Eerdmans' recept voor Haagse bluf met krokante amandelen

Krieltjes met kaas en gehaktballen
Ramon Brugman

Gehaktballen en krieltjes met Parmezaanse kaas

Ramon maakt een pasta trapaneze
Ramon Brugman

Pasta trapanese met geroosterde courgette

Duitse curryworst met zuurkool en currysaus | Lekkere Track
Ramon Brugman

Duitse curryworst met zuurkool en currysaus

Lilian Marijnissen en Ramon maken lasagne van aubergine
Ramon Brugman

Lilian Marijnissen's recept voor melanzane met Parmezaan

Vlierbloesempannenkoeken alla Suzette met mascarponeroom en aardbeien
Ramon Brugman

Vlierbloesempannenkoeken alla Suzette met mascarponeroom en aardbeien

Lekkere Track - Hemelse modder
Ramon Brugman

Hemelse modder met slagroom en krokante amandelen

Kofte-spiesjes met tzatziki, seizoenstomaat en rode ui
Ramon Brugman

Köfte-spiesjes met tzatziki, seizoenstomaat en rode ui

Auberginestoof met Libanees brood - Lekkere Track
Ramon Brugman

Auberginestoof met Libanees brood en yoghurt-tahin dip