Panna cotta met gepocheerde rabarber
Jetske van den Elsen

Gepocheerde rabarber met panna cotta

broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Hazelnoottaart
Ramon Brugman

Hazelnoten karameltaart met chocolade ganache

Chef-kok Ramon maakt wentelteefjes van Groninger koek met stoofpeertjes en hangop
Ramon Brugman

Wentelteefjes van Groninger koek met stoofperen en hangop

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediënten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Slagroomtruffels
Ramon Brugman

Slagroomtruffels voor Valentijnsdag

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Ramon's oliebollen
Ramon Brugman

Oliebollen met appel en rozijnen

Speculaas gevuld met amandelspijs
Ramon Brugman

Speculaas gevuld met amandelspijs

Sharon de Miranda

Sharon's red velvet kersttaart met zelfgemaakte glühwein

Ramon Brugman

Gevulde paascake met meringuekuikentjes

Alain Caron

Macarons Groningen

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol

Ramon Brugman

Mokka-oublies

Notencake (131)
Nadia Zerouali

Luchtige notencake met honing en citroen

Ramon Brugman

Royaal gevuld paasbrood met amandelspijs, walnoten en rozijnen