Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Nadia Zerouali

Dubbelgebakken gevulde aubergines met kappertjes, olijven en witte kaas

Rosah maakt een heerlijk gerecht bij het Amsterdamse tafelzuur van Bianca
Rosah van Schendelen

Rosah maakt een heerlijk gerecht bij het Amsterdamse tafelzuur van Bianca

Stroopwafels
Rosah van Schendelen

Stroopwafels van Rosah

Tosti met kimchi
Nadia Zerouali

Tosti met kimchi en go-chu-jang mayonaise

Spaanse leche frita
Rosah van Schendelen

Spaanse leche frita

Dadel fudge
Nadia Zerouali

Smeuïge dadel fudge van koffie en kardemom

Nadia Zerouali

Aardappelsalade met wilde kruiden

Nadia Zerouali

Groente-ontbijt met havermout en karamel

Nadia Zerouali

Halva met pistache & rood fruit

Nadia Zerouali

Nadia's favoriete streetfood: koshari

Nadia Zerouali

Rijstepap met pruimenmoes en kokos

Nadia Zerouali

Frisse kombucha met gember, zwarte bessen en yoghurtijs

Nadia Zerouali

Vers geplukte sla met moerbeidressing

Nadia Zerouali

Vlierbloesembeignets

Nadia Zerouali

Hartige en zoete tuttifrutti met snelle custard

Nadia Zerouali

Hete pepers in Nootdorp