Alain gaan aan de slag
Alain Caron

Varkensentrecote met meiknolletjes en cantharellen

Alain Caron maakt gerecht met boerenkoolpaté
Alain Caron

Boerenkoolpaté met frisse salade en zoet-zuur van ui en mango

Crispy chili-olie van Jetske
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's crispy chili-olie

Pindasaus Jetske
Jetske van den Elsen

Maak zelf Jetske's pindasaus

Maak zelf Jetske's lemon curd | Foto: BinnensteBuiten
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's lemoncurd

Smaakvolle salade van pompoen, boerenkool en biet in zoutkorst
Geneal Harreman

Warme boerenkoolsalade met pompoen, radicchio, vijgen en biet uit de oven

Alain maakt een gerecht met verantwoorde worst
Alain Caron

Worst met aardappelen, prei en spekblokjes

Witlof met kappertjes en botersaus van gebrande koffie
Geneal Harreman

Gebakken witlof met radijsjes, amandelen en espresso beurre blanc

Alain kookt met vers geoogste witlof
Alain Caron

Gebakken witlof, kip, Parmezaanse kaas, crosnes en zuurkool

pastinaak Geneal
Geneal Harreman

Gezonde pastinaak snack

Culinair schrijver Nadia maakt Talbina
Nadia Zerouali

Nadia's recept voor talbina met Koreaanse rozen jujube-thee

Maak zelf ketchup met Jeske
Jetske van den Elsen

Maak zelf tomatenketchup met online chef-kok Jetske van den Elsen

Gefrituurde bloemkool
Geneal Harreman

Tempura van bloemkool met chipotle saus en een gevulde paddenstoel met notendip

kersttaart met Turks fruit
Nadia Zerouali

Feestelijke kersttaart met cranberry's, Turks fruit en witte chocolade

Molokhia met jackfruit
Nadia Zerouali

Groentestoof met molokhia en jackfruit

Alain Caron

Eendenborst met Rotterdamse jam en chutney

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Kousa bil laban: gevulde courgette met yoghurt