Salade met bloemen en kruiden
Sharon de Miranda

Salade met paddenstoelen, feta en eetbare bloemen

Sticky tofu
Geneal Harreman

Sticky tofu met gebakken gemberrijst en bimi

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus

Knolselderij puree met plantaardige boter
Sharon de Miranda

Paddenstoelen met knolselderijpuree en bloemkoolroosjes

Biefstuk met paté en amandel
Leon Mazairac

Biefstuk met zoetzure ui, Leuvense paté, amandelen en een biersausje

Lasagne uit de pan
Sharon de Miranda

Snelle panlasagne en een salade met radijs

Fonio met kerrie runderstoof
Sharon de Miranda

Surinaamse kerrie runderstoof met gebakken banaan

Aardappelschotel met zalm
Sharon de Miranda

Aardappelovenschotel met spinazie en gerookte zalm

Pasta pesto van broccoli met amandelen en olijven van chef-kok Geneal Harreman
Geneal Harreman

Pasta met broccolipesto en gerookte amandelen

Klassieke kervelsoep én een voorjaarslamstoof
Leon Mazairac

Romige kervelsoep en een lamsstoof met kleurrijke groenten

Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten

geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim
Geneal Harreman

Smeuïge geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim

ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein