Tartelette met Sint-Jansui
Leon Mazairac

Leon's tartelette jardinière als ode aan de Utrechtse moestuin

vega kibbeling
Ramon Brugman

Plantaardige romige aardappelsalade met ravigotesaus en kibbeling

Onze chef-kok Ramon Brugman maakt zelf ijsthee met sinaasappel en munt
Ramon Brugman

Zelfgemaakte ijsthee met sinaasappel en munt

Vega boemboe bali met atjar tjampoer
Ramon Brugman

Jesse Klaver's favoriete vega boemboe Bali

Fruitige salade
Alain Caron

Fruitige salade met lokale producten

Bloemkool smoor voor de Indische rijsttafel van Rob Jetten
Ramon Brugman

Rob Jetten's recept voor bloemkool smoor voor de Indische rijsttafel

Hartige kibbeh met walnoot en kleurrijke linzensalade
Nadia Zerouali

Hartige kibbeh met walnoot en kleurrijke linzensalade

Ramon Brugman maakt een frisse hoplimonade met sinaasappel en citroen
Ramon Brugman

Frisse hoplimonade met sinaasappel en citroen

Broodje Sabich | Lekkere track
Ramon Brugman

Broodje Sabich met aubergine en hummus

Duitse curryworst met zuurkool en currysaus | Lekkere Track
Ramon Brugman

Duitse curryworst met zuurkool en currysaus

Polpette di melanzane met zoetzure uien uit de moestuin
Ramon Brugman

Polpette di melanzane met zoetzure uien uit de moestuin

broodje bietenhummus
Ramon Brugman

Luchtig flatbread met bietenhummus en feta

Zalm risotto van de barbecue
Ramon Brugman

Risotto met verse groente en zalm van de barbecue

Gegrilde diamanthaas salade
Ramon Brugman

Gegrilde diamanthaas met gepofte aardappels

Midden-Oosterse Shakshuka van Ramon Brugman
Ramon Brugman

Shakshuka met zelfgemaakt flatbread

camembert salade van Alain Caron
Alain Caron

Hartig taartje van wortel, bietjes en plantaardige camembert

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Foe Yong Hai
Ramon Brugman

Overheerlijke Foe Yong Hai met zelfgemaakte atjar