Gepofte gevulde aardappel met pittige champignons en zeewierkrokantje
Sharon de Miranda

Gepofte aardappel met champignons en zeewier

Iraanse Kuku sabzi met flatbread en salade
Sharon de Miranda

Iraanse kuku met flatbread en een frisse salade

Eid-al-fitr gerecht Seffa Medfouna
Nadia Zerouali

Nadia maakt ter ere van Eid al-Fitr een Marokkaans gerecht

Sharon maakt een vegetarische loempiataart
Sharon de Miranda

Gemakkelijke loempiataart met frisse limoen-gembersaus

Klassieke kervelsoep én een voorjaarslamstoof
Leon Mazairac

Romige kervelsoep en een lamsstoof met kleurrijke groenten

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Alain gaan aan de slag
Alain Caron

Varkensentrecote met meiknolletjes en cantharellen

Zoete aardappel tortilla
Sharon de Miranda

Zoete aardappeltortilla met krokant gebakken spekjes en geitenkaas

ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Fetalabneh
Nadia Zerouali

Feta labneh met couscous en zelfgemaakt pitabroodje

Salade monogask & lamsfilet
Leon Mazairac

Franse salade Monegasque met mul en kruidig lamsfilet

Alain maakt een gerecht met verantwoorde worst
Alain Caron

Worst met aardappelen, prei en spekblokjes

Sinaasappel aardappelpuree met kip
Sharon de Miranda

Kruidige kip met een sinaasappel aardappelpuree

chef-kok Leon maakt een klassieke Simmenthaler Raclette burger
Leon Mazairac

Leon’s simmentaler raclette burger met rösti

Maak van kerstkliekjes deze gefrituurde aardappelballetjes met stoofvlees
Sharon de Miranda

Gefrituurde aardappelballetjes met stoofvlees van kliekjes

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas