Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt
Geneal Harreman

Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt

geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim
Geneal Harreman

Smeuïge geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim

ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Smaakvolle salade van pompoen, boerenkool en biet in zoutkorst
Geneal Harreman

Warme boerenkoolsalade met pompoen, radicchio, vijgen en biet uit de oven

Witlof met kappertjes en botersaus van gebrande koffie
Geneal Harreman

Gebakken witlof met radijsjes, amandelen en espresso beurre blanc

chef-kok Leon maakt een klassieke Simmenthaler Raclette burger
Leon Mazairac

Leon’s simmentaler raclette burger met rösti

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Gefrituurde bloemkool
Geneal Harreman

Tempura van bloemkool met chipotle saus en een gevulde paddenstoel met notendip

Gebakken bietjes, wortel en geprakte pompoen met bietensaus
Geneal Harreman

Pompoenpuree met geroosterde biet en wortel

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip

Aardappelboeren in Medemblik
Rosah van Schendelen

Gebakken aardappels met Pata Negra en krokante chips

Rosah van Schendelen

Italiaanse gnocchi met parmezaan, ricotta en zelfgemaakte pesto

Leon Mazairac

Kip fricassee in roomsaus met Friese whiskey

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Leon Mazairac

Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma

Leon Mazairac

Paté maken voor Kerst!

Leon Mazairac

Veganistische pompoensoep