Noedels met saus op basis van restje pindakaas met paksoi
Jetske van den Elsen

Noedels met paksoi en een saus van pindakaas

Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt
Geneal Harreman

Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt

Sticky tofu
Geneal Harreman

Sticky tofu met gebakken gemberrijst en bimi

taquitos
Sharon de Miranda

Mexicaanse taquitos met kip en kaassaus

Vliegensvlugge pad krapow
Sharon de Miranda

Thaise Pad Krapow met kip en rijst en een frisse kokos smoothie

Gepofte gevulde aardappel met pittige champignons en zeewierkrokantje
Sharon de Miranda

Gepofte aardappel met champignons en zeewier

Mango ijsjes Jetske
Jetske van den Elsen

Zomerse mango ijsjes

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus

Knolselderij puree met plantaardige boter
Sharon de Miranda

Paddenstoelen met knolselderijpuree en bloemkoolroosjes

Iraanse Kuku sabzi met flatbread en salade
Sharon de Miranda

Iraanse kuku met flatbread en een frisse salade

zomerse bieten
Jetske van den Elsen

Zomerse bietjes met opgeklopte roze geitenkaas

Pasta pesto van broccoli met amandelen en olijven van chef-kok Geneal Harreman
Geneal Harreman

Pasta met broccolipesto en gerookte amandelen

Watermeloen salade
Sharon de Miranda

Frisse watermeloen salade en een Virgin Colada

Oerbrood met tomatensalsa en burrata
Sharon de Miranda

Oerbrood met tomatensalsa en burrata

Panna cotta met gepocheerde rabarber
Jetske van den Elsen

Gepocheerde rabarber met panna cotta

Tartelette met Sint-Jansui
Leon Mazairac

Leon's tartelette jardinière als ode aan de Utrechtse moestuin

Misosoep met pittige peersalade
Sharon de Miranda

Misosoep met pittige peersalade