Dessert met ijs en vers fruit
Alain Caron

Feestelijk dessert met yoghurtijs en rood fruit

Rosah maakt recept met verse prei uit Oirschot
Rosah van Schendelen

Gegrilde prei met kruidige paprikadip

Mango ijsjes Jetske
Jetske van den Elsen

Zomerse mango ijsjes

Knolselderij puree met plantaardige boter
Sharon de Miranda

Paddenstoelen met knolselderijpuree en bloemkoolroosjes

Ramon Brugman maakt een frisse hoplimonade met sinaasappel en citroen
Ramon Brugman

Frisse hoplimonade met sinaasappel en citroen

Nigiri beef met radijs
Ramon Brugman

Zelfgemaakte sushi met ossenhaas en radijs

zomerse bieten
Jetske van den Elsen

Zomerse bietjes met opgeklopte roze geitenkaas

Suikermais
Ramon Brugman

Geroosterde maiskolf met citroenboter en frisse dip

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

Koreaanse Buchimgae met heerlijke salade
Ramon Brugman

Koreaanse pannenkoekjes met oesterzwam

Blauwe bessen salade
Alain Caron

Frisse salade met blauwe bessen en balsamicoazijn

Panna cotta met gepocheerde rabarber
Jetske van den Elsen

Gepocheerde rabarber met panna cotta

Vlierbloesempannenkoeken alla Suzette met mascarponeroom en aardbeien
Ramon Brugman

Vlierbloesempannenkoeken alla Suzette met mascarponeroom en aardbeien

Groene voorjaarssalade met asperge en courgette
Alain Caron

Groene voorjaarssalade met asperge, courgette en hangop

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediƫnt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Winterpostelein soep
Ramon Brugman

Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons

Alain bezoekt Hoda en Mohamed in Haarlem.
Alain Caron

Zelfgemaakte kruidenthee met ananas en abrikoos