Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Winterpostelein soep
Ramon Brugman

Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons

Salade met palmkool
Ramon Brugman

Salade met palmkool, boerenkoolspruiten, pancetta en taleggio

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Dumplings
Ramon Brugman

Cantonese dumplings

Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Ramon Brugman

Chinese tomatensoep met kip en omelet

Ramon Brugman

Likkepot met zoete sjalotten en tuinkers

Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac

Oesters met Mezcal en rozenblad

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Leon Mazairac

Romige bloemkoolsoep

Leon Mazairac

Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer

Leon Mazairac

Plantaardige shoarma

Leon Mazairac

Paté maken voor Kerst!

Ramon Brugman

Knolselderijsoep & serranoham salade

Ramon Brugman

Salade niçoise