Pasta genovese met pistache ijs
Nadia Zerouali

Pasta Genovese en pistache ijs

Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte gnocchi van brood met romige pesto

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Kousa bil laban: gevulde courgette met yoghurt

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Alain Caron

Limburgse perenvlaai

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Alain Caron

Gemengde salade met truffel tapenade

Nadia Zerouali

Parelcouscous met groene pompoen

Nadia Zerouali

Marokkaanse salade met moringa

Alain Caron

Bietensalade met lijnzaad

Nadia Zerouali

Pompoensoep met curryolie en walnoten

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol

Nadia Zerouali

Syrisch ijs voor Kerst!