Garnalencocktail met Surinaamse smaken
Sharon de Miranda

Garnalencocktail met Surinaamse smaken

Leon maakt een gerecht bij haringijs
Leon Mazairac

Salade van bietjes met gerookte paling en appel

Coquilles st. Jacques van Leon Mazairac
Leon Mazairac

Coquilles st. Jacques met sabayon van Japans duizendknoopbier

Leon duikt in de wereld van steur en kaviaar
Leon Mazairac

Vistartaar met hangop, kaviaar en knapperige pommes soufflées

Visgerecht Alain
Alain Caron

Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke

Coquilles
Leon Mazairac

Rauw gemarineerde coquilles met wasabi mosterd

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen
Leon Mazairac

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen

Japans gerecht
Alain Caron

Sashimi met wasabi en ingelegde gember

Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac

Oesters met Mezcal en rozenblad

Alain Caron

Salade met gerookte paling en ganzenborst

Leon Mazairac

Romige bloemkoolsoep

Alain Caron

Carpaccio van roodbaars met frambozen

Sharon de Miranda

Japanse hartige pannenkoekjes met dashi en wasabi mayonaise

Leon Mazairac

Bierstoof met zeebaars

Leon Mazairac

Strandvis met blanke botersaus

Alain Caron

Aardappelpuree met gerookte paling

Alain Caron

Zalm uit de oven met groenten, een eitje en salieboter