Garnalencocktail met Surinaamse smaken
Sharon de Miranda

Garnalencocktail met Surinaamse smaken

Wortelsalade met truffel, geitenkaas en preisaus
Alain Caron

Gepocheerde prei met bospeen, oude geitenkaas en geraspte truffel

Gepocheerde vijg met ratafia en gorgonzola
Ramon Brugman

Gepocheerde vijgen met gorgonzola crème en serranoham

Visgerecht Alain
Alain Caron

Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Knolselderij puree met plantaardige boter
Sharon de Miranda

Paddenstoelen met knolselderijpuree en bloemkoolroosjes

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

Groene voorjaarssalade met asperge en courgette
Alain Caron

Groene voorjaarssalade met asperge, courgette en hangop

Blini's met cranberry en brie
Ramon Brugman

Hartige blini's met spek, brie en cranberry compote

Appelsalade met Redlove appels
Alain Caron

Frisse witlofsalade met appel, verse kruiden en kastanjecrème

Alain Caron

Kaasplankje van kaasfort Assendelft

Ramon Brugman

Blini's met groene asperges, spinazie en gepocheerd ei

Alain Caron

Carpaccio van roodbaars met frambozen

Ramon Brugman

Hartige bloemkooltaart met kruidenbodem

Alain Caron

Zalm uit de oven met groenten, een eitje en salieboter

Alain Caron

Frisse salade met kaas en truffel

Ramon Brugman

Salade niçoise

Ramon Brugman

Oosterse zalm-tartaar