Soesjes met ijs
Alain Caron

Zelfgemaakte soesjes met pistache ijs en frisse fruitsalade

Papillot
Alain Caron

Rookworst met een papillot van prei, ui en zelfgemaakte mosterdsaus

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Franse Klassiekers
Leon Mazairac

Mosselen à la thermidor met heerlijk gemarineerde kip en een frisse salade

Alain maakt een gerecht met gefermenteerde groenten
Alain Caron

Steak van Chinese kool met verse kruidenboter

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

Klassieke kervelsoep én een voorjaarslamstoof
Leon Mazairac

Romige kervelsoep en een lamsstoof met kleurrijke groenten

Alain gaan aan de slag
Alain Caron

Varkensentrecote met meiknolletjes en cantharellen

ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Salade monogask & lamsfilet
Leon Mazairac

Franse salade Monegasque met mul en kruidig lamsfilet